Esports
Foto: Futsal Torredembarra (Arxiu)
29 de novembre del 2022
El Futsal Torredembarra cau davant el CFS Mediterrani i suma la segona derrota seguida (3-1)
Els torrencs es troben en el primer moment de dificultat del curs, i s’allunyen de la zona alta per apropar-se perillosament al descens
El Futsal Torredembarra es troba en el primer moment de dificultat de la present temporada en el Grup 3 de Divisió d'Honor. Els torrencs han perdut aquest dissabte a la pista del CFS Mediterrani per 3-1, i encadenen dues derrotes seguides, que els han allunyat de la zona alta, i també els han apropat perillosament al descens.

L’equip de Jeroni Rañé s’enfrontava a un rival directe al qual podia empatar a 12 punts. La realitat, però, és que els locals han estat superiors, i sobretot, més encertats en la definició. El gol de Gerard Marqués abans del descans ha estat dur, però encara més els dos gols seguits de Mario Jorge Sena i Marqués entre el 28’ i el 29’. Només Arnau Almela en el 38’ ha pogut descomptar, i ja era massa tard.

La Torre acaba la J8 en la 10a posició amb 9 punts, dos per sobre de la plaça de descens compensat, i quatre més que la zona vermella. El diumenge vinent té una bona oportunitat per reconduir el rumb amb la visita del cuer, el Laguna CFS, a partir de les 12.45h.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es