24 de gener del 2023
El Futsal Torredembarra recupera la millor versió per vèncer el líder Valls (5-4)
Els torrencs han anat tot el partit a remolc dels vallencs, i finalment han capgirat un 2-4 per sumar 3 punts importantíssims
El Futsal Torredembarra ha aconseguit una victòria de prestigi davant qui fins ara era el líder del Grup 3 de Divisió d’Honor, el Futsal Valls, amb un resultat de 5 gols a 4. Els torrencs sempre han anat per darrere en el marcador, i fins i tot han remuntat una diferència de dos gols.

Alejandro Mayral (9’) i Cristian Velardiez (15’) han igualat els dos primers avantatges dels vallencs. El segon gol d’aquests, per cert, l’ha anotat un exjugador de la Torre, David Inaga, que també ha estat l’autor dels dos següents. La diana d’Arnau Almela ha permès reduir la diferència abans del descans, i ja en el segon acte, Velardiez i el mateix Almela han culminat la remuntada.

La Torre se situa 7a, una mica més amunt de l’equador de la classificació, amb 18 punts. Suma cinc més que les places de descens compensat, mentre que es queda a sis de l’ascens. Ara té una setmana de descans abans de la següent jornada de lliga perquè és el torn dels quarts de final de la Copa Tarragona.