Esports
19 de novembre del 2014
Les gimnastes d’Altafulla Sonia Belmonte i Laia Beguerias es preparen pel Campionat d’Espanya de Conjunts
Les Campiones de Catalunya ascendirien a la categoria d’Honor si aconseguissin el podi
Les gimnastes altafullenques Sonia Belmonte i Laia Beguerias ja s’estan preparant pel Campionat d’Espanya de Conjunts, que tindrà lloc a Saragossa els dies 12, 13, i 14 de desembre.
Amb només 16 anys es troben a la categoria Sènior Absolut, i en cas d’aconseguir pujar al podi en la competició estatal, ascendirien a la categoria d’Honor.

Aquest mateix any ja es van proclamar Campiones de Catalunya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica en nivell absolut. El Club Rítmica Torredembarra les va tornar a cedir al Club La Salle de Reus, amb qui van participar a la competició. Aquest ja és el segon any consecutiu que aconsegueixen l’or al campionat català. Les campiones de Catalunya s’entrenen 20 hores setmanals durant l’estiu pel certamen, i fins i tot han arribat a assajar 9 hores al dia.

Les gimnastes tindran només dues setmanes de descans després del Campionat d’Espanya de Conjunts, i començaran la competició individual, que va del Nadal al juny. Serà aleshores quan tornin a emprendre la competició de conjunts, que tindrà lloc del juny fins el desembre.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla