Esports
Foto: CF Reus
16 de setembre del 2015
L’altafullenc Alberto Benito cedeix el gol que sentencia la victòria per 3 a 0 del Reus contra l’Olot
Els de Natxo González tornen avui als entrenaments per preparar el partit del diumenge contra l’Hèrcules
El CF Reus no vol esperar enguany fins a final de temporada per fer-se un lloc entre els primers de la classificació. El tècnic, Natxo González, no vol allunyar-se de les posicions de promoció d’ascens, i ho està demostrant. Aquest cap de setmana els reusencs han sumat els tres punts a casa per un contundent 3 a 0 davant de l’Olot. Un resultat en què l’altafullenc Alberto Benito, un dels millors laterals drets que hi ha actualment, ha tingut un pes important. Ha estat l’encarregat de cedir el gol que ha sentenciat la victòria. La valoració que en fa és molt positiva, i reconeix que es tractava d’un “rival difícil que venia a guanyar”.

Després de la jornada de descans d’aquest dimarts, aquest dimecres els homes de Natxo González han reprès els entrenaments a Riudoms, per continuar preparant l’enfrontament del proper diumenge a les 7 al camp de l’Hèrcules. Benito ha reconegut haver deixat ja enrere la victòria d’aquest cap de setmana. Ha explicat que és un camp “molt complicat” i que l’Hèrcules també és un dels equips que “intentarà estar entre els quatre primers”. Tot i això, s’ha mostrat convençut que “tornaran a sortir al camp amb la mentalitat guanyadora com cada diumenge”.

L’altafullenc fa una valoració molt positiva de les noves primeres setmanes a les files del Reus, i espera poder-hi estar molt de temps.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla