22 de setembre del 2015
Segona derrota de la temporada d'El Catllar, i un altre cop a casa, en aquest cas contra el Terrassa FC 1906
Els homes de Sebastian Herrera no han pogut batre, tot i la insistència, la porteria de Morales
Derrota del Catllar davant del Terrassa 1906. Els homes de Sebastián Herrera s'han vist superats per l'efectivitat egarenca, sobretot pel que fa a la part defensiva, on el Catllar hi ha topat un cop i altre durant els primers 45 minuts de partit. Al minut 2 de la represa, Segura anotaria el 0-1 que acabaria sent definitiu, tot i els intents dels locals de batre la porteria de Morales.

Amb aquesta derrota, la segona del que portem de temporada, el Catllar baixa a posicions de descens, a una anecdòtica 14ena posició, ja que només portem 3 jornades, amb 3 punts. La propera jornada, els del Baix Gaià visitaran l'estadi del Vilanova i La Geltrú, conjunt que té un puntet més que l'equip groc i blau.