Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
25 de maig del 2023
L’entrenadora dels Atletes d’Altafulla, Javier Jaimes, subcampió M40 en el Campionat de Catalunya de 10 km
El soci de l’entitat, Sergi Planas, fa 14è en M50 en un cap de setmana en què també s’han collit bons resultats en la Trail de la Selva
L’entrenador dels Atletes d’Altafulla, Javier Jaimes, s’ha proclamat subcampió de la categoria Màster 40 en el Campionat de Catalunya de 10k, que s’ha celebrat a Vilanova i la Geltrú. El tarragoní ha completat la cursa en 34 minuts i 55 segons, fent també 33è de la classificació general.

Jaimes és qui dirigeix els entrenaments per als socis i sòcies de l’entitat, que tenen lloc tots els dimecres, a partir de les 19h, al Castell d’Altafulla. En aquestes sessions realitzen escalfaments, exercicis per millorar la tècnica, i distàncies personalitzades perquè cada atleta pugui superar els reptes que es proposa.

L’entitat també ha comptat amb un altre soci al campionat nacional disputat a la capital del Garraf. Es tracta de Sergi Planas, que igual que Jaime ha competit de la mà de l’Athletic Track Tarragona. En el seu cas, ha fet 125è de la general i 14è de la categoria Màster 50 completant el recorregut en 41 minuts i 35 segons.

MÉS ÈXITS EN LA MODALITAT DE TRAIL

Els Atletes d’Altafulla han tingut representació en la cursa trail de la Selva del Camp en què Juanma Terrón ha fet primer Màster 50 en el circuit de 21 km i 1.100 metres de desnivell positiu amb un temps de 2 hores, 38 minuts i 2 segons.

Pel que fa a la cursa de 9 km i 400 metres de desnivell, Ricard i Roger Garcia s’han imposat en les categories Màster i Sub14, respectivament. El primer ha completat el recorregut en 1 hora, 2 minuts i 50 segons, i el segon en 1 hora, 2 minuts i 59 segons. Pràcticament, de la mà.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla