Esports
Foto: RFEP
03 de setembre del 2023
El patinador del Club Patinatge Torredembarra, Ot Font, es proclama campió d’Europa en la categoria Júnior
L’entitat de Baix Gaià també celebra el bronze del juvenil Joan Jardí i la 7a posició de la sènior Elena Fortuny
El Club Patinatge Torredembarra està d’enhorabona. El seu patinador Ot Font s’ha proclamat aquest divendres Campió d’Europa de patinatge artístic de la categoria Júnior en l’European Championships Artistic Roller Skating, que se celebra aquests dies a Ponte Di Legno (Itàlia), representant a la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP).

Font, actual campió de Catalunya i d’Espanya, era un dels favorits per alçar-se amb el títol, i així ho ha ratificat amb una actuació, que els jutges han valorat amb una puntuació de 131,46. La diferència amb el subcampió, Diego Antonio, ha estat de poc més de 14 punts.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Font s’ha mostrat molt content per la fita assolida, i ha reconegut que “al principi les sensacions eren estranyes mentre patinava sobre la pista”. Finalment, però, les coses han acabat de la millor manera que era possible.

La de Font ha sigut la primera de les dues medalles que han aconseguit els representants de l’entitat torrenca en la competició individual. I és que aquest dissabte, Joan Jardí ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria Juvenil i ha arrodonit una temporada en què esportivament ha crescut molt. El torrenc ha fet 102,81 punts, i s’ha quedat a menys de 13 punts del subcampió.

I en la branca femenina també cal destacar l’actuació d’Elena Fortuny en la categoria Sènior. L’actual campiona de Catalunya i Espanya ha fet setena d’un total de disset patinadores, i ha estat la darrera que ha superat la barrera dels 100 punts de valoració dels jutges. Concretament, l’han puntuada amb 109,70.
Ot Font, patinador de la RFEP
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla