03 de setembre del 2023
El Torreforta s’imposa a l’Altafulla i s’adjudica el Trofeu Joan Pijuan (4-6)
Nou test de pretemporada dels groc-i-negre en un duel marcat pel vent i per l’expulsió d’Ali Friha abans del descans
El CDC Torreforta és el nou campió del Trofeu Joan Pijuan en vèncer aquest diumenge el CE Altafulla en el quart partit de pretemporada dels groc-i-negre i que ha esdevingut un dels actes del programa de la Petita. Els del barri de Ponent de Tarragona s’han imposat per 4-6 en un partit marcat per l’expulsió de Mohamed Ali Friha en el bàndol local.

El lateral esquerre ha vist la targeta vermella després de cometre penal sobre Maximiliano Álvarez. En aixecar-se, li ha propinat un cop, que l’àrbitre ha considerat com una agressió. Francisco Castro ha transformat la pena màxima en l’1-4. I és que abans de l’acció, evitable, els altafullencs perdien per dos gols. Després que Ismael El Hamdouni igualés en el 14’ el 0-1 dels locals, Carlos Cabrera i Thiago Cioffi, amb el vent a favor, han anotat dos gols des de mitja distància.

L’Altafulla, tot i la dificultat del context i el marcador, ha intentat escurçar la distància. Malauradament, el següent gol l’ha anotat també el Torreforta en un contraatac definit per Castor 63’. Els locals han contestat quatre minuts després per mitjà de Dani Ramón García, assistit d’esperó per Alberto Nieto. Ha sigut un intercanvi de cops, perquè els visitants han anotat el 2-6, i ja en la recta final, El Hamdouni ha anotat una dobleta.

En finalitzar el partit, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha entregat el trofeu de campió al capità del Torreforta, i el de subcampió al capità de l’Altafulla, Àlex Cañas. Els dos equips s’han fet una foto de família abans de marxar als vestidors.