Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
04 de setembre del 2023
Inscripcions obertes per a la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla de l’1 de novembre
Les 100 primeres inscripcions tindran un gym-sac de regal, a més de la samarreta tècnica i la botifarrada que gaudiran tots els participants
La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla torna dos anys després, i com és habitual ho farà l’1 de novembre, que enguany cau en dimecres, a partir de les 10h des del Camí de l’Ermita, al costat del Castell. L’entitat, a través d’Athletic Events, ha obert les inscripcions aquest diumenge amb el límit de participants fixat en els 200.

Cal recordar, que l’any passat la cita es va suspendre a causa de les obres que es feien durant aquelles dates al col·lector que va de la Riera de Gaià a la depuradora i la zona de Sant Antoni. Això, i la pluja, van deixar el recorregut impracticable.

Com han anunciat des dels Atletes d’Altafulla, les 100 primeres inscripcions tindran un gym-sac de regal, a més de la samarreta tècnica i la botifarrada, que gaudiran tots els participants. El preu per participar és de 13,5 euros fins al 20 d’octubre, i del 21 al 29 serà de 15 euros. El mateix dia de la prova, si queden dorsals i sense l’obsequi de la samarreta, el cost serà el mateix.

L’entitat destinarà una part de la recaptació a una causa solidària. Aquesta vegada, i com en altres ocasions, destinarà 1 euro de cada inscripció a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). Qui ho desitgi, o qui no pugui assistir a la cursa, també pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb la compra del dorsal 0.

Les inscripcions i els donatius es poden fer al web www.athleticevents.com. La Cursa de Tardor està organitzada pels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla