Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
05 de setembre del 2023
El CEVOL Torredembarra defineix els amistosos de la pretemporada
Els torrencs jugaran dos partits a domicili davant el CV Reus i el CV Vinaròs, a més de disputar la Lliga Catalana
El CEVOL Torredembarra ha iniciat la segona setmana de la pretemporada amb l’objectiu de seguir la preparació per arribar en les millors condicions que siguin possibles a l’inici de lliga el 7 d’octubre davant el CV Paterna-Liceo. Aleshores, els torrencs hauran tingut més d’un mes de preparació, i hauran disputat diversos amistosos, a banda de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor.

L’equip d’Iñaki Bescós farà els primers entrenaments a la pista aquesta setmana, després d'haver fet diverses sessions a la platja. Així afrontarà el primer partit davant el CV Reus, previst per aquest divendres, a les 21h, a l'Olímpic de Reus. I l’últim serà el dia 30 a la pista del CV Vinaròs en un horari que tots dos clubs han de decidir. En declaracions a Altafulla Ràdio, el tècnic ha explicat què espera d’ambdós compromisos.

Entremig d’aquests dos partits, els torrencs disputaran la Lliga Catalana. El 17 de setembre tindrà lloc la primera fase, en la qual faran d’amfitrions, per fer front al CV Barberà (14h) i al CV Sant Martí (18h). I el cap de setmana del 23 i 24 del mateix mes jugaran la segona fase en un escenari i una hora que la Federació Catalana de Voleibol (FCV) encara ha de definir.

Bescós ha reconegut que el fet de jugar contra equips de la mateixa categoria, tot i que competirà en un grup diferent de la resta dels representants catalans, els servirà d’adaptació a la nova realitat competitiva.

Com ha assegurat Bescós, el fet que el CEVOL Torredembarra aterri de la Superlliga 2 pot fer que sigui considerat el màxim favorit per endur-se el títol. Ara bé, prefereix fugir d’aquest favoritisme, conscient que l’equip, que ha patit molts canvis, necessita rodar i agar el ritme de competició, i que la majoria de rivals coneixen més a fons la categoria.
Iñaki Bescós, entrenador del Torredembarra
Iñaki Bescós, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla