Esports
26 d'octubre del 2015
El CFS Altafulla empata a 4 a la pista de l’Estel Vallseca
El conjunt Aleví de l’entitat suma una nova victòria, ara contra el Priorat Nord de Cornudella, i se situa primer a la classificació
L’equip Femení del CFS Altafulla ha empatat a 4 en el seu debut a la competició. Les noies d’Arturo Tamurejo no han aconseguit imposar-se a la pista de l’Estel Vallseca ‘A’. Això sí, tot i començar l’enfrontament amb un 2 a 0 en contra, han sabut capgirar el marcador i remuntar el partit amb gols de Yolanda Arenas, Irene Macías, i Adriana Pérez (2).

A falta de disputar-se el partit suspès de la primera jornada contra el Ripollet, a hores d’ara se situen en onzena posició amb 1 punt. La propera jornada rebran a casa al Santa Coloma, que ha perdut en els seus dos primers enfrontaments.

Per la seva banda, el conjunt Aleví de l’entitat ha sumat una nova victòria aquesta jornada, en aquesta ocasió contre el Priorat Nord Futbol Sala, de Cornudella de Montsant. S’ha imposat a domicili per 5 a 8 i acumula 3 punts més que el situen al capdavant de la classificació del Grup 4 de la Primera Divisió.

El proper partit el tenen a casa contra el Mare Molas de Reus. Acumula una derrota, i aquest passat cap de setmana ha descansat.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla