Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
08 de febrer del 2024
El CEVOL Torredembarra torna a la competició amb la visita de l’ADEVA
Els del Baix Gaià necessiten guanyar al cuer del grup per seguir entre els candidats a l’ascens
El CEVOL Torredembarra reprèn la competició de lliga aquest dissabte, a les 17h, amb la visita del CV ADEVA d’Albacete, en el partit corresponent a la J15 del Grup C de la Primera Nacional. Els torrencs, que van descansar el cap de setmana anterior, s’enfronten al cuer amb la necessitat d’assolir la victòria per seguir en disposició de lluitar per l’ascens.

L’equip d’Iñaki Bescós va perdre els dos últims compromisos davant el Cartagena (1-3) i el Granada (2-3), que va disputar en menys de 24 hores, i ocupa la cinquena posició amb 30 punts, a tres de la segona plaça. Per davant té l’Elx, amb les mateixes unitats, i el conjunt andalús, amb 32.

L’entrenador de la Torre ha dit en declaracions al BG Esports, que és el primer d’una sèrie de tres partits davant rivals teòricament assequibles en què volen aprofitar per “reconstruir l’equip i tornar a agafar moral” abans del tram més dur. Això sí, adverteix que han de fugir de “l’excés de confiança”.

Davant tindrà a un rival, que ocupa l’última posició de la classificació amb 6 punts. Només ha guanyat dos partits, i en ambdós ho ha fet per una diferència de dos sets, mentre que acumula onze derrotes. A priori, no haurien de ser un obstacle difícil de superar per als del Baix Gaià, però com tots els partits, s’han de jugar. Aquest, per cert, es disputa al Pavelló Els Caus en comptes de fer-ho al Pavelló Sant Jordi.
Iñaki Bescós, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla