Gimnàstic de Tarragona
02 de novembre del 2015
Una primera meitat sense arribar a porteria condemna el Nàstic a Còrdova i perd per 2 a 0
Els tarragonins es queden amb 16 punts i buscaran a la pròxima jornada al Nou Estadi el camí del triomf amb la SD Huesca
El Nàstic de Tarragona afrontava el segon desplaçament consecutiu de la temporada amb la intenció de puntuar novament, tal i com va fer a Los Pajaritos davant el CD Numancia. L’escenari andalús, complicat ja d’inici com a equip descendit de la Primera Divisió, i per les estadístiques entre ambdós conjunts favorable als verd-i-blancs, el Nàstic no va estar gens encertat.

Els primers instants del partit van veure com Fidel avançava a l’equip cordovès en el minut 5. Un servei de banda llunyà va acabar al segon pal de l’àrea grana, on Fidel va poder controlar i enviar la pilota al fons de la xarxa per sota les cames de Reina. En els següents instants el conjunt entrenat per Vicente Moreno es va fer amb el control de l’esfèric i marcant els temps del partit. Mentre que els andalusos es mostraven segurs en defensa, evitant el perill a la seva porteria.

Quan millor es trobava el Nàstic sobre la gespa d’El Arcángel va arribar el segon gol local. Al minut 37, una pilota llarga no va trobar el refús dels defensors tarragonins i Florín Andone va saber definir amb una rematada ajustada al pal esquerre de Reina. Dos minuts després, David Rocha hauria pogut retallar distàncies al marcador al 39’ després d’una falta perillosa. La defensa va poder esvair el perill. Amb el resultat de dos gols a zero es va arribar al temps de descans.
A la represa, els jugadors grana van saltar a la gespa amb l’esperança de marcar el primer gol per intentar somiar en aconseguir sumar a Còrdova. Però tot i els intents, els de Vicente Moreno no va ser capaços de definir de cara a porteria, tot i els canvis introduïts i les arribades a la segona part. Així ho ha explicat Vicente Moreno.

Els grana no van poder sumar en aquest nou desplaçament i segueixen amb 16 punts al caseller. Després de dues setmanes jugant lluny de Tarragona, el Nàstic tornarà al Nou Estadi en partit de lliga. L’enfrontament corresponent a la jornada 12 de la Liga Adelante davant la SD Huesca es disputarà el diumenge 8 a les 17h. Abans però, el conjunt grana es desplaçarà fins a Amposta per disputar un partit amistós davant el conjunt de les Terres de l’Ebre. El matx per commemorar el centenari del CF Amposta es disputarà el dimecres 4, a les 20.30 hores, al Municipal d’Amposta.