Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
28 de març del 2024
La ‘Magic Sala Titan Barber’ arriba aquest diumenge al Pavelló d’Altafulla
El torneig serà en format 12 hores amb la participació de 10 equips, i una clara aposta per l’espectacle i l’animació
El Pavelló Municipal d’Altafulla serà l’escenari de la ‘Magic Sala Titan Barber’, un torneig de futbol sala de 12 hores, que tindrà lloc aquest diumenge 31 de març durant tot el dia. La proposta l’organitzen l’Ajuntament d’Altafulla i Magic Tour Events.

Els joves Josep Molné i Ayoub El Hajjiaoui són els responsables de Magic Tour Events. Tots dos han explicat en una entrevista al BG Esports, que la competició compta amb deu equips, un nombre ideal per “fer que tots els jugadors gaudeixin i poder tenir-ho tot sota control.

En aquest sentit, El Hajjiaoui ha dit que des de bon principi van descartar l’opció de fer un torneig de 24 hores “perquè es faria pesat per als participants”. A més, aposten per dedicar bona part dels seus esforços en diverses propostes d’animació, que donin color a la competició i que serveixin d’al·licient per als equips que hi participen.

Els dos responsables de l’empresa han dit que la proposta està destinada a tots els públics, no només els joves. L’objectiu que s’han marcat, en general, és omplir el pavelló i que tothom gaudeixi del torneig i de la festa. És cert, però, que la iniciativa, expliquen, neix per la manca d’oferta d’activitats per als joves de la zona.

Els guanyadors s’enduran un trofeu que els acreditarà com a campions, i un premi en metàl·lic de 300 euros. Mentre que els subcampions s’enduran un altre guardó, i un premi de 150 euros. Durant la jornada, a més, hi haurà sortejos i moltes sorpreses per als espectadors.
Josep Molné i Ayoub El Hajjioui, responsables de Magic Tour Events
Josep Molné i Ayoub El Hajjioui, responsables de Magic Tour Events
Josep Molné i Ayoub El Hajjioui, responsables de Magic Tour Events
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla