Atletes d'Altafulla
02 de novembre del 2015
Èxit de participació en la I Cursa de Tardor d’Altafulla amb més de 50 voluntaris per l’organització
Dani Alonso i Sandra Alonso han estat els guanyadors de la cursa en què tots dos també han pujat al podi de la Cursa Primer de Maig
Èxit de participació en la I Cursa de Tardor d’Altafulla amb més de 50 voluntaris en l’organització, cosa que significa que hi havia un voluntari per cada cinc corredors. D’aquesta manera ho ha valorat el director de la prova i membre dels Atletes d’Altafulla, Guillermo Alonso.

Per la seva banda, Dani Alonso i Sandra Alonso han estat els guanyadors de la cursa en què tots dos també han pujat al podi curiosament de la Cursa Primer de Maig. De fet, Dani Alonso va ser el vencedor de la prova en la seva primera edició, mentre que Sandra Alonso va quedar en el segon lloc en la vuitena Cursa Primer de Maig.

Després de l’èxit de participants, en què finalment van córrer un total de 238, ja que 12 no van recollir el dorsal, l’organització, a càrrec dels Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament, ja pensa en la segona edició. Cal destacar també que la cursa va concórrer sense cap incidència destacable més enllà d’alguna rascada d’algun participant.

Guillermo Alonso també ha destacat l’alta participació femenina en què va superar el 33% de l’assistència. La cursa, de 10 km, era assequible per a tots els nivells, amb un recorregut que combinava l’espai protegit de la desembocadura del riu Gaià amb tot el mapa de camins de la plana del Baix Gaià i els corriols de la muntanya de Sant Antoni d’Altafulla.

D’aquesta manera, conforma una de les curses amb el recorregut “més atractiu” que es pot trobar a la demarcació de Tarragona, ja que un 90% de la prova transcorre per camins de terra, molt assequibles a tots els nivells dels corredors. El tram que va presentar més dificultat pels corredors va ser el darrer, d’1,5 km, que corresponia a la pujada a la muntanya de Sant Antoni per acabar a l’Ermita. La cursa va acabar amb una botifarrada popular. D’altra banda, Guillermo Alonso ha avançat que aquesta setmana s’obriran les inscripcions per participar a la Marxa dels Castells del Baix Gaià.