Esports
12 de novembre del 2015
El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis comença aquest dijous les seves reunions de treball
La delegació internacional realitzarà fins divendres les seves habituals reunions internes del Comitè Executiu i de seguiment del projecte
El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) comença aquest dijous les seves reunions de treball a la ciutat. Entre avui i divendres, la delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, mantindrà les seves trobades periòdiques per tal de seguir treballant i avaluant el bon rumb del projecte de Tarragona 2017.

Com és habitual, les jornades de treball d’aquest dies estaran dividides en dues parts. D’una banda, el Comitè Internacional durà a terme les reunions internes del seu Comitè Executiu, així com trobades conjuntes amb alguns membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 per tractar aspectes operatius dels Jocs.

La Vila Mediterrània dels Jocs serà una de les qüestions que es posaran sobre la taula aquests dies. Tot i que encara s’està acabant de valorar l’oferta econòmica i tècnica presentada, tot indica que s’acabarà ubicant a Port Aventura.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla