Esports
Foto: Jèssica Colomina
18 de novembre del 2015
El president del CE Altafulla considera una “imposició” la proposta de nous horaris de l’Estadi Joan Pijuan
Francesc Julià veu “acceptable” la nova taxa per fer ús de les instal·lacions, però no aprova que s’equipari amb la del Pavelló
El CE Altafulla no ha vist amb gaire bons ulls la proposta de l’Ajuntament de concentrar el màxim nombre de partits en una mateixa jornada, de tal manera que només es faci ús de les instal·lacions en diumenge quan el primer equip jugui com a local. Una proposició que el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, va fer pública ara fa uns dies en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio.

En referència a aquestes declaracions, el president del CE Altafulla, Francesc Julià, ha assegurat al magazine Espai Obert d’aquesta casa que “la informació que l’edil va fer pública als estudis difereix de la que els va donar a ells com a entitat”. Julià ha explicat que “en un primer moment la proposta no va arribar com a tal, sinó que pretenia ser una imposició”. El principal problema ara, segons el president, és que fa molts mesos que van presentar els horaris de competició a la regidoria; un calendari molt difícil de modificar amb la federació.

Pel que fa a les noves taxes esportives referents a l’ús de l’Estadi Joan Pijuan que inclouran les Ordenances Fiscals del 2016, Francesc Julià considera que estableixen un preu “acceptable”. El que no comparteixen des de l’entitat, però, és que es comparin amb les taxes del Pavelló Poliesportiu. En cas que s’hagi de definir d’aquesta manera, ha afegit que “també s’haurien d’equiparar els vestidors i els lavabos públics, per exemple”.

Les tarifes aprovades són de 5 euros/hora en el cas del futbol 11, i de 3 euros/hora per al futbol 7.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es