16 de desembre del 2015
Els Atletes d’Altafulla, tercers classificats en el Circuit TrailSeries Costa Daurada 2015
Sara Garcia ha estat primera en categoria Màster 10km; Miquel Sánchez, segon en categoria Màster 10km; i Arantxa Abillar, setena en el circuit de 20km
Els Atletes d’Altafulla van ser guardonats el passat divendres en la gala de lliurament de premis del Circuit TrailSeries Costa Daurada 2015.

A nivell d’equips, el grup altafullenc va rebre el premi de tercer classificat, un guardó que enguany ha compartit amb l’equip Blue Line Evasion Reus. N’han format part Arantxa Abillar, Sara Garcia, Miquel Sánchez, Joan Palazón, Oriol Biscamps, Ferran Mallafré, Dionís Ribera, Ramon de las Heras, Ana Isabel Rivera, Mireia Altes, i Cristina Navarro.

A títol individual, Sara Garcia ha aconseguit la primera posició en categoria Màster 10km; Miquel Sánchez ha estat segon en categoria Màster i Naturtimer Circuit 10km; i Arantxa Abillar, ha assolit la setena posició en el circuit de 20km.

El circuit TrailSeries consisteix en un seguit de curses de muntanya pels diferents paratges de la Costa Daurada, des de l'interior fins a primera línia de mar. L'objectiu és donar a conèixer els millors recorreguts per la pràctica del trail running en competició. Cada campionat compta amb una modalitat de 20 km, i una segona de 10km.