01 de desembre del 2021
Igualtat i emoció entre el Mini masculí del CB Altafulla – BBG i el CB Valls (45-56)
Els altafullencs han plantat cara al líder, i continuen a un punt de la primera plaça quan només queden dues jornades
El Mini masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha plantat cara al líder del seu grup, el CB Valls, davant el qual finalment ha perdut per 45-56. Una derrota amb regust de victòria per haver competit fins al final davant un rival, que només ha cedit una vegada fins ara.

Els altafullencs, a més, es mantenen 4ts a un únic punt dels vallencs, que compten amb un partit menys, tot sigui dit. El rècord és de quatre victòries i quatre derrotes quan només resten dues jornades per acabar la primera fase de la lliga. En la penúltima visiten l’Escola CBT de 6è.

Menys sort ha tingut el Cadet ‘B’ femení davant el mateix rival, el CB Valls, contra el qual ha caigut per 37-69. Les altafullenques persegueixen la primera victòria, i en la pròxima jornada tindran una oportunitat immillorable davant el penúltim classificat, l’AB Salle Tarragona.

Tampoc ha obtingut un bon resultat el Pre-Infantil masculí, que ha perdut a la pista del Manyanet Reus. En la següent jornada, l’última per als altafullencs perquè en la darrera descansen, s’enfrontaran al líder, l’AE Claret. Mentre que els que han descansat aquest cap de setmana, el Pre-Infantil femení i el Cadet ‘A’, s’enfrontaran al CB Valls i el Reus Ploms Salle ‘Negre’.