Esports
Foto: CP Torredembarra
07 de juny del 2024
Joan Jardí i Lucia Camarillo busquen l’or en el Campionat d’Espanya de Parelles
Els patinadors del Club Patinatge Torredembarra arriben com els flamants campions de Catalunya i són un dels tàndems que tenen més opcions de guanyar en la categoria Júnior
El Club Patinatge Torredembarra participa, un any més, en el Campionat d’Espanya de Parelles Artístic i Parelles Dansa, que se celebra aquest divendres i dissabte a Fuengirola (Màlaga). Ho fa de la mà del tàndem format per Joan Jardí i Lucia Camarillo, que competiran en la categoria Júnior.

El patinador de l’Hospitalet de l’Infantil i la patinadora del CP Ripollet arriben a la cita com els flamants campions de Catalunya i com una de les parelles que té més opcions d’endur-se el títol estatal. La presidenta del CP Torredembarra, Anna Arias, ha assegurat que “arriben ben preparats”, tot i que apunta que també hi ha altres parelles que aspiren al màxim.

L’or atorgaria a Jardí i Camarillo el cartell dels millors patinadors en la modalitat de parelles de la seva categoria. No obstant això, per Arias també és important el fet que, si hi ha un tàndem que ho faci millor i quedi per davant, com a mínim quedin en una bona posició per disputar el Campionat d’Europa. Cal recordar, que l’any passat el de l’Hospitalet de l’Infant va fer quart en la categoria Juvenil de la cita continental amb Laura Pachón.
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla