Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
10 de juny del 2024
Joan Jardí i Lucia Camarillo, nous campions d’Espanya de Parelles en la categoria Júnior
Els patinadors del CP Torredembarra s’imposen a les tres parelles rivals amb una actuació de 54.52 punts i disputaran l’Europeu
Els patinadors del Club Patinatge Torredembarra Joan Jardí i Lucia Camarillo són els nous campions de la categoria Júnior del Campionat d’Espanya de Parelles Artístic i Parelles Dansa celebrat aquest divendres i dissabte a Fuengirola (Màlaga). El triomf, a més, els permet classificar-se automàticament per disputar el Campionat d’Europa.

La presidenta de l’entitat, Anna Arias, ha dit en declaracions al BG Esports, que “fem una valoració positiva”, tant per l’actuació com pel resultat. Igualment, destaca “la maduresa impròpia d’una parella que tot just ha començat a treballar com a binomi”.

El patinador de l’Hospitalet de l’Infant i la patinadora del CP Ripollet –en les competicions de parelles és component de l’entitat del Baix Gaià a tots els efectes- han fet la millor actuació d’entre les quatre parelles que s’han presentat a la competició (una de Cantàbria, una altra d’Andalusia i una més de Catalunya, l’Artístic Skating Cunit).

Els jutges han valorat l’actuació del tàndem del CP Torredembarra, liderat per l’entrenadora Haidee Morla des de fora de la pista, amb un 54.52 punts. Han sigut sis unitats i escaig més que la que han aconseguit el subcampions, els càntabres India González i Gerardo Berciano amb 49.37 punts.

D’aquesta manera, Jardí i Camarillo han confirmat que formen un binomi que, a banda de tenir un talent individual reconegut i destacat, s’entenen de meravella. Que fossin amics abans de competir junts ha sigut un aspecte fonamental, com també el treball que han fet en els entrenaments. El resultat de tot plegat s’ha traduït en la medalla d’or en el Campionat de Catalunya primer, i en el Campionat d’Espanya després.
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla