Esports
21 d'agost del 2015
L’Ajuntament es reunirà dilluns amb l’empresa constructora del camp de gespa per buscar solucions al problema de les pluges
Les opcions més probables per arreglar-ho passarien per asfaltar o cimentar la zona on s’han produït els desperfectes
Als pocs dies de ser estrenat, el camp de gespa artificial d’Altafulla ja ha presentat els primers problemes. Les pluges del passat cap de setmana han fet estralls a la zona del darrer d’una de les porteries, per on hauran de passar les ambulàncies quan convingui, i com a conseqüència d’això ha entrat sorra al terreny de joc.

Des de l’Ajuntament han afirmat “estar a sobre” en tot moment de la situació de l’estadi, i aquest dijous, durant tot el dia, l’encarregat de l’empresa constructora, Voracys S.L., i dos operaris, han estat sobre la gespa solucionant en primera instància el problema i traient-hi la sorra, per tal que els entrenaments de la tarda es poguessin desenvolupar sense cap inconvenient. Marisa Méndez-Vigo, regidora d’Urbanisme, ha afirmat que “actualment, la gespa està en perfectes condicions i està totalment neta”.

Per Méndez-Vigo, el fet que hagi entrat la sorra és un problema que no dubta en reconèixer i que es deu a què el paviment no ha estat ben assentat. L'incident, ha afirmat “necessita ser arreglat el més ràpid possible”, i és per això que les regidories corresponents de l’Ajuntament d’Altafulla (Esports i Urbanisme) es reuniran dilluns amb els arquitectes de l’empresa Voracys per, un cop diagnosticat el problema, trobar-ne solucions. Per Méndez-Vigo, es tracta “d’una reunió de tècnics”, i és per això que no s’ha confirmat encara si hi haurà algun representant del CE Altafulla.

L’edil d’Urbanisme ha assegurat que “el problema és de l’empresa constructora, degut a una falta de previsió”, i ha subratllat “altres deficiències que hem anat trobant, com ara l’entrada d’aigua a la zona del motor, o que s’ha tallat un cable elèctric dirigit a un focus ”. Méndez-Vigo ha matisat que les mancances sobre les que ella ha d’estar a sobre són les corresponents a la regidoria que encapçala, l’àrea d’Urbanisme.

La reunió de dilluns al matí haurà d’aportar solucions, i les més probables serien “asfaltar o cimentar la zona, en funció del pressupost disponible”. Sobre les despeses que pugui ocasionar, l’edil ha assegurat que “aniran a càrrec de l’empresa responsable”.

Méndez-Vigo ha reconegut que ha pogut existir una certa precipitació per acollir els primers entrenaments. “Ens hem avançat a donar el permís per jugar”, ha declarat als micròfons d’aquesta casa.

L’estrena del camp de gespa artificial està prevista per al proper 6 de setembre, amb un amistós contra el FC Tàrraco, de Quarta Catalana. Per aquella data, és previsible que s’hagin solucionat tots aquests desperfectes, però poder-ho assegurar dependrà de la reunió d’aquest dilluns.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla