26 d'abril del 2023
L'Aleví 'A' del CE Altafulla supera al Base l'Arboç i es consolida en la quarta plaça
El Benjamí ‘A’ sorprèn el quart classificat, el Calafell ‘E’, i el Cadet femení planta cara a l’Alcover
L’Aleví ‘A’ del CE Altafulla ha guanyat al CF Base l’Arboç ‘B’ per 6-1 amb la dobleta de Jon Garcia i els gols d’Amir Jahdal, Aronas Budreckis, Raúl de Rezende i Yeray Cassaco. Així, continua quart classificat amb 44 punts, dos més que el perseguidor més immediat. El diumenge visita al CE Constantí (10h), que es troba més avall en la taula.

Per la seva part, l’Aleví ‘B’ ha cedit davant el CFB Marc Bartra ‘D’ per 6-2. Els gols de Miquel Guivernau i Víctor Luque han resultat infructuosos per sumar un bon resultat, i l’equip continua vuitè amb 31 punts. Dissabte rep el Base Pallaresos ‘D’, al qual té tot just per sota.

EL BENJAMÍ ‘B’ SEGUEIX EN FORMA

En la categoria Benjamí, a banda del triomf del primer equip davant el Roda de Berà i l’obtenció del títol de lliga, també cal destacar la victòria del segon equip davant l’EFB Calafell ‘E’ per 4-2. Els dos gols de Christian Bonet, i els d’Alan Torrebadella i Biel Ferris, han servit per vèncer el quart classificat i ascendir a la vuitena plaça amb 24 punts.

EL CADET FEMENÍ PLANTA CARA A L’ALCOVER

Derrota amb regust agredolç la que ha signat el Cadet femení davant el tercer classificat, el CE Alcover. Les abelletes han perdut per 3-4 en un partit que podien haver puntuat perfectament. Fins i tot, s’han posat per davant en dues ocasions amb l’1-0 de Milena Xicola i el 2-1 de Clàudia Pino.

Les visitants han capgirat la situació, tot i que Gala Martí ha fet el 3-3. Malauradament, tres minuts més tard han anotat el quart gol, que ha sigut decisiu. L’Altafulla es manté novè amb 22 punts, i el dissabte visita al cuer, la UD San Salvador (16h).