08 de novembre del 2021
L’Altafulla cau davant el líder Cambrils Unió (2-0)
Els gols de Miquel Torondel i Antonio Domínguez en la primera part certifiquen la segona derrota seguida dels groc-i-negre
El CE Altafulla ha perdut aquest dissabte al camp del líder del subgrup 8A de Segona Catalana, el Cambrils Unió, per un resultat de 2-0. Els locals han decidit el partit en el primer temps amb els gols de Miquel Torondel i Antonio Domínguez en els minuts 11 i 37, respectivament.

L’Altafulla ha intentat entrar novament en el partit en el segon temps, però ni la voluntat ni els canvis efectuats per Raúl Tudela han tingut la incidència suficient. Cal destacar, que el tècnic ha confiat en el juvenil Jawad El Mahdari per formar part d’un onze inicial en el qual s’ha estrenat Noureddine El Bouziani. L’extrem cada vegada té més protagonisme, i en aquesta ocasió ha tingut l’oportunitat de jugar de titular.

Un altre fet a destacar és que el braçalet de capità i el dorsal ‘10’, que fins ara portava Genís Cañas, els ha heretat el seu germà Àlex.

L’equip groc-i-negre encadena la tercera jornada sense guanyar, amb 1 punt dels últims 9, i cau a la 9a posició amb 9 punts. El pròxim dissabte rep el segon classificat, el Reddis, que arribarà a la cita després de golejar la Cultural Bonavista (6-0).