08 de maig del 2023
L’Altafulla cau davant l’Icomar en les semifinals de la lliga (0-7)
Massa càstig per a les abelles, que han fet mèrits per obtenir un resultat millor davant el gran candidat a aixecar el títol
El primer equip femení del CE Altafulla ha perdut en les semifinals de la Lliga Femení 7 TGN davant el CF Icomar amb un resultat de 0-7, que ha suposat massa càstig per l’actuació que han ofert davant el nombrós públic que s’ha citat al Joan Pijuan.

Les groc-i-negre han començat bé amb una rematada al pal de Sara Blasco. Ràpidament, però, les tarragonines s’han fet amb el control del joc, i s’han avançat per mitjà de Sara en el minut 7. En el 20’, Estefania ha fet el segon a la sortida d’un córner, i amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

En la segona part, les d’Eloi Gili han assegurat la victòria amb dos gols més de Sara, i un d’Ana, Aida i Ana María Rodríguez. En l’àrea contrària, l’Altafulla ha perdonat diverses ocasions per haver obtingut un resultat millor davant l’actual campió i màxim favorit per revalidar el títol.

L’entrenador Ángel Vázquez ha dit que ha sigut “un partit molt físic”, en què l’equip ha competit bé i ha plantat cara davant un rival molt poderós en el primer temps. En el segon, el desgast físic i el desànim, sobretot després d’encaixar el quart gol, els ha passat factura.

La derrota en cap cas enfosqueix la gran temporada que han realitzat les abelles dirigides primer pel tàndem Francesc Julià – Toni Rodríguez, i després amb el que han format Ángel Vázquez i Joserra Márquez. El millor resultat dels últims anys, juntament amb la quarta plaça del curs 2020-21.

CARA I CREU PER A LA TORRE I EL CREIXELL

Els altres dos representants de la subcomarca, que militen el Grup ‘B’, han tingut resultats ben diferents. La UD Torredembarra ha golejat l’Atlètic Mont-roig per 7-0 amb tres gols d’Alba Mesas, dos de Yolanda Arenas i un de Yaiza Serrabona i Andrea Trillas.

El triomf les fa més líders amb 21 punts, tot i que ja tenien garantida la primera plaça. El diumenge vinent clouran el curs amb la visita al tercer classificat, el FC Tàrraco ‘B’ (19.30h).

Per la seva part, la UE Creixell ha deixat escapar l’opció d’assaltar la segona plaça amb la golejada patida davant l’Atlètic Bellvei per 0-5. Les creixellenques han encaixat els cinc gols en la segona part, i els tres primers en un marge de set minuts.

Les de Mohamed Darouich es veuen relegades a la quarta plaça amb 12 punts, i el dissabte vinent acabaran la lliga a casa contra el FC La Selva del Camp (18.30h).