05 de febrer del 2024
L’Altafulla clou la primera volta amb una patida victòria davant l’Icomar (3-2)
El nombre de baixes i la manca d'encert han complicat un partit en què destaca la contribució de tres cadets
El CE Altafulla ha tancat la primera volta a la Lliga Femení 7 TGN amb una patida victòria davant el CF Icomar, equip de la zona baixa de la classificació, i que s’ha resol amb un marcador de 3-2. El nombre i la rellevància de les baixes, i sobretot la celebració dels primers carnavals el dia anterior, han condicionat les abelles, com ha reconegut l’entrenador Joserra Márquez.

I això que les coses han començat bé amb el gol matiner de Marina Rodríguez (2’). La torrenca ha desaprofitat dues ocasions claríssimes per fer el segon, amb alguna bona intervenció de la portera visitant. A la mitja hora de joc, Àfrica Hernández (32’) ha penalitzat la manca d’encert de les groc-i-negre amb un golàs de mitja distància.

L’Altafulla, però, ha arribat al descans per davant amb un gol de Lucia Márquez a la sortida d’un córner en els darrers instants de la primera part. Ha sigut, per cert, una de les tres cadets que han jugat amb el primer equip, juntament amb Milena Xicola i Sara El Hamdouni, germana del futbolista del conjunt masculí Ismael El Hamdouni.

A l’inici del segon acte, Rodríguez (49’) ha fet el 3-1, que semblava donat la tranquil·litat necessària per afrontar la resta del partit. I res més lluny de la realitat, perquè poc després Aroa Ceacero (51’) ha fet el 3-2 en un lliure directe. En el darrer quart d’hora, l’Icomar ha tingut diverses opcions per empatar, però aleshores han estat elles les que han acusat una manca d’encert decisiva.

L’Altafulla iniciarà la segona volta com a quart classificat i 36 punts, mantenint-se a sis de la primera posició. Després de l’aturada per Carnaval, repetirà a casa davant la UE L’Espluga de Francolí.