13 de març del 2023
L’Altafulla compleix davant el Constantí en el retorn a la competició (0-2)
Els gols de Jorge Carmona i Carles Palau donen una nova victòria als de Raúl Tudela, que passen per davant del Valls per ser segons
El CE Altafulla ha guanyat aquest diumenge al camp del CE Constantí per un resultat de 0-2 en la J22 del Grup 3 de Tercera Catalana, i continua en plena forma, malgrat les constants interrupcions que pateix en el calendari.

Els altafullencs s’han avançat amb el gol de Jorge Carmona en el 18’, i amb el triomf per la mínima han arribat al descans. Quan faltaven 15 minuts per arribar al final, Carles Palau, que tornava després d’unes setmanes d’absència per lesió, ha resolt el partit amb el segon gol.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Palau ha dit que ha estat un partit “de poques ocasions”, i en el qual el rival els ha generat perill en accions a pilota aturada. El treball que s’està fent en els entrenaments “per deixar la porteria a zero”, ha donat els seus fruits.

L’exjugador del Catllar també ha parlat dels problemes físics que l’havien obligat a estar fora dels terrenys de joc. En el seu cas, el fet d’haver descansat el passat cap de setmana li ha permès recuperar-se bé i a temps per a la visita a Constantí.

L’Altafulla ha aprofitat l’empat del Valls davant el Pla de Santa Maria per assaltar la segona posició amb 46 punts, i es manté a dos d’un Segur que també ha complert davant el Llorenç. El dissabte vinent afronta el darrer derbi del curs davant una Riera, que ha guanyat l’Alcover (2-0) i que amenaça amb assaltar el Joan Pijuan (18.30h). L'altre representant de la subcomarca, la UD Torredembarra, ha perdut per sorpresa al camp del CD Riudoms 'B' (2-1).