21 de març del 2023
L’Altafulla deixa escapar una bona oportunitat de sumar davant la Floresta (5-1)
En l’altre grup, la Torre debuta amb victòria al camp del Falset (0-4) i el Creixell cau davant el Tàrraco ‘B’ (5-4)
El CE Altafulla ha tornat a plantar cara a un dels candidats al títol, el CD La Floresta, i ha obtingut el mateix resultat de sempre. Les abelles han cedit per 5-1 en la J2 de la segona fase de la Lliga Femení 7 TGN en què encara no coneixen la victòria. Com a mínim, ja han jugat contra els dos aspirants.

L’equip d’Ángel Vázquez i Joserra Márquez s’ha avançat ben aviat amb el gol de Sara Blasco en el minut 8. Les locals, però, han trigat menys de 10 minuts a empatar, i encara menys per anotar el segon i el tercer entre el 23’ i el 30’.

Després d’arribar al descans amb el 3-1, les altafullenques seguien dins del partit, i mantenien l’esperança de retallar diferències. Malauradament, el quart gol encaixat en el 58’ els ha minvat aquest optimisme, i ja en el darrer minut han rebut el cinquè.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Vázquez ha explicat que les jugadors “no han entès el que volíem –el cos tècnic”, i això els ha penalitzat.

L’Altafulla continua cuer del Grup A amb zero punts, i aquest diumenge rep el CF Montblanc (19h) amb l’aspiració d’assolir la primera victòria. Enfront, un rival que suma sis punts després de vèncer en la jornada inaugural davant el Base l’Hospitalet de l’Infant (3-5) i de puntuar sense jugar en la segona per la retirada del Cunit.

LA TORRE GUANYA A FALSET I EL CREIXELL CAU DAVANT EL TÀRRACO ‘B’

En el Grup B d’aquesta segona fase, la UD Torredembarra ha debutat després de descansar en el primer cap de setmana de competició, i ho ha fet amb una victòria incontestable davant un Falset debilitat respecte al darrer curs. Les torrenques s’han imposat per 0-4 amb dos gols de Yolanda Arenas, i un d’Alba Mesas i Andrea Trillas.

Per la seva part, la UE Creixell ha cedit al camp del FC Tàrraco ‘B’ per 5-4. Les de Mohamed Darouich han estat incapaces de defensar els diversos avantatges que han aconseguit, especialment el 0-2 amb la dobleta de Sheila Samit, i l’1-3 amb la tercera diana de Samit.

Després que les locals fessin el 3-3, la rodenca Júlia Fàbrega ha anotat el 3-4 en el 73’, però els set minuts restants han estat suficients perquè les tarragonines capgiressin el marcador i deixessin els 3 punts a casa.