08 de novembre del 2021
L’Altafulla femení es retroba amb la victòria a costa de l’Atlètic Valls (6-3)
La manca d’encert i la perseverança de les visitants han fet patir les abelles en el tram final
El CE Altafulla femení s’ha retrobat aquest diumenge amb la victòria després de vèncer l’Atlètic Valls per 6-3. Les altafullenques han confirmat el bon paper del passat cap de setmana a la Floresta amb un triomf, que els permet somriure després d’un inici de temporada complicat.

Tot i el domini del joc contra un rival molt diferent i més jove respecte a les darreres campanyes, a les abelles els ha costat inaugurar el marcador. Ho ha fet Lorena Giménez en el minut 16. Més tard, a la mitja hora de joc, Nerea Recasens ha fet el segon amb un lliure directe molt a prop del centre del camp. I abans del descans, Judith Mata ha fet el 3-0 amb un remat creuat.

En el segon temps, les vallenques han escurçat la diferència amb el gol d’Edelinne en el 51’. L’extrem ha batut a la portera Paula Solè, que ha debutat en partit oficial. Un minut després, Giménez ha tornat els tres gols d’avantatge amb el 4-1, mentre que Aida Guerra ha fet el cinquè amb una falta directa.

La vallenca Nadia Soler ha posat emoció als últims minuts amb una dobleta, però Giménez ha frenat la remuntada amb el 6-3 definitiu. La jugadora de l’Altafulla, Nerea Recasens, ha assegurat que, malgrat el patiment al final, l’equip ha estat superior al rival.

La defensa de la Riera de Gaià també ha dit que l’equip ara es troba en un bon moment després de recuperar efectius en les últimes jornades, i això li ha permès elevar el nivell competitiu.

Un resultat, que situa l’Altafulla en la 10a posició amb 6 punts, i amb un partit pendent de jugar contra el Vila-seca. El pròxim diumenge visita al cuer, el FC Tàrraco.