05 de juny del 2023
L’Altafulla goleja el Pla de Santa Maria i assalta la segona plaça (4-1)
Bon partit dels altafullencs davant un rival amb més intenció de protegir-se que d’atacar en el comiat de Raúl Tudela al Joan Pijuan
El CE Altafulla ha complert els pronòstics i ha guanyat al CE Pla de Santa Maria en el partit corresponent a la penúltima jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, disputat aquest dissabte a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Els altafullencs s’han imposat per 4-0 "en un partit especial" per diversos motius com ha dit el jugador Carles Palau, i que els permet assaltar la segona plaça.

L’equip de Raúl Tudela s’ha batut contra un rival que necessitava guanyar per arribar amb opcions de salvar-se a l’última jornada o per sortir del descens. Doncs ni una cosa ni l’altra, ja que amb la seva derrota i la victòria del San Salvador, ja és equip de Quarta.

Pel que fa al partit, l’Altafulla ha dominat de principi a fi, si bé és cert que li ha costat generar ocasions en el primer temps per l’entramat defensiu que ha presentat el Pla: 4-4-2, línies ben juntes defensant en camp propi, i pilotes als dos davanters Òscar Gil i Omar Oliveras. El segon, màxim golejador del grup amb 33 gols, va ser incapaç de superar la marca d’Aaron Doblado. Carles Palau ha explicat les dificultats que s’han trobat.

Els groc-i-negre s’han avançat abans d’arribar al descans amb un golàs d’Erik Navarro, prèvia assistència d’Alberto Benito, i amb una definició al pal llarg del porter. L’1-0 els ha esperonat de cara al segon temps, en què els visitants han començat a deixar més espais a la rereguarda. Benito, amb una jugada individual a l’alçada de la seva carrera, ha deixat en safata el segon gol a Dani Ramón García.

Quan quedaven 15 minuts, el mateix Benito ha fet el tercer amb una rematada a plaer, i Navarro ha arrodonit la victòria amb el quart en el 87’. En la porteria contrària, Ismael Ammouri ha tingut poques intervencions, i les tres en què ha hagut d’intervenir ho ha fet de meravella.

L’Altafulla, doncs, depèn de si mateix per assegurar la segona plaça en el darrer partit del curs al camp d’un San Salvador, que es jugarà la permanència. Necessitarà fer un millor resultat que el Calafell, al qual avança per un punt. El partit es jugarà el dissabte vinent, a les 18h.