27 de febrer del 2023
L’Altafulla guanya a l’Alcover en un partit amb dues cares i manté el lideratge (2-0)
El pitjor del partit ha sigut la greu lesió de genoll de Murti abans del descans, que està pendent dels resultats mèdics per conèixer l’abast
El CE Altafulla és líder del Grup 3 de Tercera Catalana per segona jornada consecutiva al vèncer el CE Alcover per 2-0 en el partit corresponent a la J20. Els altafullencs s’han imposat amb un partit espès en el segon temps, i en el qual el pitjor ha estat la lesió de Murti en el temps afegit del primer.

Com ell mateix ha explicat en la transmissió d’Altafulla Ràdio, en rebre la pilota, el peu se li ha quedat enganxat a terra, i el genoll se li ha sortit. Afortunadament, després ha tornat al seu lloc. Ara, resta pendent dels resultats mèdics per saber el temps de baixa.

La lesió de Murti ha afectat anímicament a l’equip en la segona part. Aleshores ja guanyava amb el gol d’Eloi Rovira en el 22’, que ha aprofitat una assistència a l’espai d’Alberto Benito. L’altafullenc ha quallat una bona actuació, fent molt de mal per la banda esquerra de l’atac.

Amb més encert, el partit s’hauria resolt en el primer acte. El fet de vèncer per la mínima ha creat certs neguits durant el segon, com ha reconegut el tècnic Raúl Tudela. I és que l’Alcover ha creat dues ocasions per fer l’empat. Ha perdonat, i quan ha pagat el desgast físic dels 75 minuts anteriors, els groc-i-negre han resolt: passada filtrada de Benito a l’interior de l’àrea, centrada de Jorge Carmona i definició de Dani Ramón Garcia.

Així s’ha acabat un partit en el qual els dos centrals, Marc Calvo i Marc Vidal, han quallat un partit perfecte, guanyant cada disputa àrea i per terra al davanter visitant, Jordi López. L’Alcover ha proposat poc més, confirmant la línia irregular de resultats de l’últim mes i mig.

L’Altafulla manté el lideratge amb 43 punts, un per davant del Valls i el Segur, que també han guanyat. La següent jornada descansa, i tornarà a competir el diumenge 12 de març al camp del CE Constantí (17h).