02 de maig del 2023
L’Altafulla guanya al Constantí i accedeix a la final a quatre pel títol de lliga (3-5)
Les abelles rebran l’Icomar el diumenge, a les 17h, al Joan Pijuan per buscar un lloc en la gran final
El CE Altafulla disputarà les semifinals de la Lliga Femení 7 TGN després de segellar la quarta posició en la segona fase per davant del Montblanc i el Base l’Hospitalet de l’Infant. L’entrenador, Ángel Vázquez, ha destacat que és una oportunitat única de lluitar pel títol, i que tot i el favoritisme de l’Icomar, a un partit tot és possible.

Les abelles han garantit la seva presència a la fase final amb la victòria al camp del CE Constantí per 3-5 en l’última jornada. Tot i la nòmina de baixes de les locals, es tracta d’un triomf de prestigi davant un rival que s’havia mostrat molt autoritari d’ençà que va començar la lliga. En aquest sentit, Vázquez també ha apuntat a les seves absències.

Pel que fa al partit, les locals s’han avançat amb el gol d’Edurne Sánchez en el minut 7. L’Altafulla ha perseverat en la seva feina, i ha empatat gràcies a Gisela Hurtado en el 32’. I només començar el segon acte, ha capgirat la situació amb els gols seguits de Marina Rodríguez i Sílvia Mauri.

Deu minuts després, Sam ha anotat el 2-3, al qual ha respost Rodríguez amb el seu segon gol de la tarda mentre que Montse Vendrell ha sentenciat amb la cinquena diana de les visitants per fer que el segon gol de la constantinenca fos infructuós.

L’Altafulla jugarà el diumenge vinent les semifinals davant el líder i màxim candidat al títol, l’Icomar. L’eliminatòria és a partit únic, i es jugarà a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, a partir de les 17h. El guanyador s’enfrontarà a la Floresta o el Constantí en la final.