25 d'octubre del 2021
L’Altafulla i el Roda de Berà empaten en el primer derbi de la temporada a Segona (2-2)
Els altafullencs igualen dos marcadors en contra amb els gols d’Enric López i Genís Cañas
El CE Altafulla i l’Atlètic Club Roda de Berà han signat taules en el primer derbi del Baix Gaià a Segona Catalana. Els altafullencs han sumat un punt després d’igualar dos marcadors en contra, i continuen sense perdre lluny de l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

El jugador de l’Altafulla, Jorge Carmona, ha explicat que és un resultat valuós davant un dels rivals de la zona alta, i que malgrat les baixes en defensa, la tàctica de Raúl Tudela ha tornat a tenir un efecte positiu.

Les baixes ja conegudes, sobretot en defensa, han tornat a condicionar l’onze de Raúl Tudela, que ha repetit la formació de tres centrals. En aquesta ocasió, el jove Aaron Doblado ha acompanyat a Yeray Fité i Arnau Díaz en l’eix de la defensa, i ha superat el test amb bona nota.

El Roda, que cercava la tercera victòria seguida, s’ha avançat a la mitja hora de joc per mitjà de Miguel Fañanás. L’Altafulla ha respost vuit minuts després amb un gol d’Enric López, que ha a tornat a ser decisiu. Ja en el segon temps, Arnau Moya ha tornat avançar els locals en el 60’, i la resposta dels visitants ha estat encara més ràpida. En tres minuts, Genís Cañas ha transformat un penal, i ha celebrat el que podria ser el seu últim gol com a futbolista.

L’altafullenc Jorge Carmona ha destacat la fortalesa mental de l’equip per sobreposar-se als cops que li propina el rival. Per oportunitats, diu, qualsevol dels dos hauria pogut guanyar.

L’entrenador del Roda, Kiki Torres, ha destacat la igualtat que hi ha hagut durant els 90 minuts. Ha elogiat l’actuació de l’Altafulla, i ha lamentat que aquest aconseguís empatar ràpidament en les dues ocasions que s’han posat per davant.

L’empat deixa l’Altafulla 6è amb 9 punts, a tres de la 3a plaça que ocupa ara el Roda de Berà. Si bé es tracta d’una missió complicada, els groc-i-negre continuen en el grup d’aspirants a la segona fase d’ascens. El pròxim dissabte reben el Morell (17h), mentre que el Roda visita diumenge el Vila-seca (17h).