17 de març del 2023
L'Altafulla i la Riera protagonitzen l’últim derbi del Baix Gaià del curs
Els altafullencs busquen el triomf per exercir pressió sobre el Segur davant un rival que arriba en forma i amb opcions d’apropar-se al podi
La J23 del Grup 3 de Tercera Catalana ens porta l’últim derbi del Baix Gaià de la temporada en les categories amateurs. El CE Altafulla i el CF La Riera són els protagonistes d’un partit que es presenta molt llaminer tant per l’estat de forma com la situació classificatòria de tots dos equips.

L’Altafulla és segon amb 46 punts, a dos d’un Segur que visita al Pla de Santa Maria i que és favorit per guanyar. Mentre que la Riera ocupa la cinquena posició amb 40 unitats i, per tant, té l’oportunitat de continuar apropant-se al podi de la classificació.

Els altafullencs encadenen tres victòries seguides d’ençà de l’empat contra la Torre, la sisena en la línia d’imbatibilitat que ja arriba als set partits després de vèncer al Constantí (0-2) en l’última jornada. La derrota al feu rierenc en la primera volta, deixant escapar dos gols d’avantatge, els adverteix sobre les dificultats que hauran de superar. Així ho ha reconegut el jugador de l’Altafulla, Àlex Cañas.

Per la seva part, la Riera traça una dinàmica similar a la del seu oponent. En el seu cas, però, cal afegir una derrota davant la Torre, que en cap cas ha afectat el seu bon estat de forma. De fet, la reacció s’ha traduït en dues victòries contra l’Athletic Segur (0-1) i l’Alcover (2-0).

El tècnic Iván Descarrega ha anunciat algunes “baixes importants”, però en cap cas renuncien a protagonitzar la sorpresa i ser els primers a assaltar el Joan Pijuan aprofitant el fet que no tenen cap mena de pressió, a diferència del rival.

Com és habitual, el partit entre l’Altafulla i la Riera es podrà seguir en directe a Altafulla Ràdio a través del 107.4 FM, el web www.altafullaradio.cat, l’app per a mòbils android, o la TDT. La transmissió començarà a les 18.25h, cinc minuts abans de l’inici del duel.