15 de maig del 2023
L’Altafulla perd davant el Base Pallaresos i diu adéu a la primera plaça (2-1)
Els altafullencs deixen escapar el triomf en els últims 10 minuts, i es compliquen l'ascens
L’Altafulla ha dit adéu a les opcions de ser campió de lliga, i es complica les d’ascendir a Segona Catalana amb la derrota d’aquest dissabte davant el Base Pallaresos per 2-1. Els altafullencs, encara amb un bon grapat de baixes i la presència de diversos juvenils, han ensopegat per quarta vegada seguida a domicili, amb un resultat que els deixa a 9 punts del líder quan només resten 12.

Després d’una primera part sense gols, l’equip de Raúl Tudela s’ha posat per davant amb un gol de Dani Ramón Garcia en el minut 62, que ha sigut insuficient. Dos minuts abans havia estat substituït Luis Rosado, que per fi ha debutat, entrant des de la banqueta en el 25’ per prendre el relleu d’Ismael El Hamdouni.

Els locals en cap moment s’han rendit, i han tingut premi en els últims 10 minuts en què han capgirat el marcador. Jacint Molina ha restaurat les taules en el 83’, i Gerard Roca ha culminat la remuntada en el temps afegit per certificar la cinquena derrota dels visitants.

L’Altafulla continua tercer, i veu com la Torre l’empata a 59 punts. Per sobre, el Valls segueix a tres unitats després de caure davant el Montblanc, mentre que el Segur s’escapa amb nou punts més. El dissabte vinent rebrà al Costa Daurada (16h) amb la missió de reaccionar i mantenir-se viu en la lluita per la segona plaça.