02 de maig del 2023
L’Altafulla perd el duel directe contra el Segur i es queda a sis punts del lideratge (3-1)
Tercera ensopegada seguida a domicili, que allunya els altafullencs de l’objectiu quan resten 18 punts en joc
El CE Altafulla ha tornat a fer un pas enrere en l’objectiu de ser campió de lliga al Grup 3 de Tercera Catalana i assolir el retorn a Segona. Els altafullencs han perdut el duel directe amb el líder, la UE Segur, per un resultat de 3-1, que els deixa a sis punts dels calafellencs.

Els groc-i-negre han vist com els dos màxims golejadors del Segur han encarrilat el partit en el primer acte, Joe Pàrraga en el 29’, i Carlos Guerrero, de penal, en el 33’. Alberto Benito ha descomptat abans del descans, amb la qual cosa tornaven a entrar en la disputa pels punts. Malauradament, Guerrero ha tornat a marcar un minut després de començar la segona part, i aquí sí que s’ha acabat el duel.

El migcampista de l’Altafulla, Enric López, ha reconegut que han estat incapaços de defensar el joc directe que els ha proposat el Segur, i que tampoc han sabut reaccionar, sobretot després d’encaixar el tercer gol.

Com a mínim, l’Altafulla manté el golaverage a favor i podria acabar per davant del Segur si es produís un empat a punts al finalitzar la lliga. El problema és que haurien de guanyar els sis partits que resten i que els del Baix Penedès en perdessin dos, sense oblidar-se d’un Atlètic Valls que continua segon amb cinc punts de marge. Com ha dit López, el vestidor encara confia en les seves opcions.

Els altafullencs reben el dissabte vinent, a les 17h, al CF Calafell, que s’ha tornat a veure en la lluita per la permanència després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) hagi anunciat que baixaran tres equips. El Segur visitarà al Constantí i el Valls a la Riera.