24 d'abril del 2023
L’Altafulla remunta a l’Alcover i assalta la quarta plaça (4-2)
Les abelles suen de valent per desfer-se d’un rival incòmode, i ara depenen de si mateixes per jugar la final a quatre
El CE Altafulla ha guanyat aquest diumenge al CE Alcover per 4-2 en la penúltima jornada de la segona fase de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles s’han trobat a un rival molt incòmode, malgrat ocupar l’última posició del grup, al qual han hagut de remuntar per sumar el triomf.

Les de l’Alt Camp s’han avançat poc després de superar l’equador del primer temps amb el gol de Marina Caparo. Les altafullenques, però, han capgirat el marcador amb la diana de Judith Mata abans del descans, i la de Montse Vendrell en l’inici del segon temps.

Les blaugrana han tornat a empatar amb el segon gol de la tarda de Caparo en el 64’. I quan el partit semblava destinat a finalitzar amb un empat estèril, Naira Martínez i Gisela Hurtado han anotat els gols que han certificat i assegurat la victòria.

L’entrenador de l’Altafulla, Ángel Vázquez, ha destacat les dificultats que s’ha trobat l’equip, entre elles, la intensitat amb què ha jugat el rival.

L’Altafulla aprofita així la derrota del Montblanc davant l’Icomar per assaltar la quarta posició. Els dos equips estan empatats a 9 punts, i les groc-i-negre estan per sobre gràcies al triomf en el duel directe. Ara, ja pensen en la visita del diumenge vinent al Constantí en l’última jornada. Depenen de si mateixes per jugar la final a quatre, tot i que davant tindran al segon classificat.

LA TORRE I EL CREIXELL ES DISCUTIRAN EL LIDERATGE

En el Grup B en què militen els altres dos representants de la subcomarca, la UD Torredembarra i la UE Creixell han guanyat els dos duels directes que tenien aquest cap de setmana, i es troben al cap d’amunt de la classificació empatats a 12 punts abans de veure’s les cares el diumenge vinent, a les 11h, al feu creixellenc.

La Torre s’ha desfet del Bellvei per 3-1 gràcies a la tripleta de Yolanda Arenas. Després d’arribar al descans amb un empat a u, els dos gols que ha anotat en el segon temps, han estat decisius.

Per la seva part, el Creixell ha vençut al San Salvador per 2-3. Tania Martínez li ha donat un avantatge de dos gols en la primera part, que les locals han igualat entre el final de la primera part i l’inici de la segona. Ja dins dels últims 10 minuts, Lucia ha fet el gol de la victòria.