10 de gener del 2022
L’Altafulla s’imposa a un combatent Creixell en el primer derbi del curs (4-7)
Les abelles continuen l’escalada en la classificació davant un rival, que ha demostrat la progressió del col·lectiu
El CE Altafulla femení ha iniciat el nou any de la mateixa manera, que va acabar l’anterior, sumant els 3 punts. En aquesta ocasió, ho ha fet en un partit especial, el primer derbi de la temporada davant la UE Creixell, per un resultat de 4-7. Les altafullenques s’han hagut d’emprar a fons per batre a un rival, que mai s’ha donat per vençut i que ha mostrat una millora evident respecte a l’inici del curs.

Les groc-i-negre s’han situat amb un avantatge de 0-2 gràcies a Lorena Giménez i Laia Gutiérrez. La creixellenca Yolanda Arenas ha descomptat en un servei de cantonada en el minut 17. Superada la mitja hora de joc, Giménez ha tornat a marcar, igual que Arenas quan restava un minut per al descans.

En el segon temps, l’Altafulla ha sigut més efectiu. Nerea Recasens, amb un lliure directe, ha fet el 2-4 en el 54’. Deu minuts després, Aida Guerra i Sara Blasco han ampliat l’avantatge, amb Gutiérrez certificant el triomf. En els minuts finals, les locals han escurçat la diferència per mitjà de Sulma Cano i Xènia Fernández.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, ha assegurat que, tot i la victòria, l’actuació no ha estat a l’altura dels darrers partits. Igualment, ha elogiat el partit del Creixell per l’esforç durant els 80 minuts, i la progressió del col·lectiu.

Per la seva part, el tècnic del Creixell, Fernando López, també ha elogiat el planter i el futbol de l’Altafulla. Pel que fa al seu equip, ha reconegut que, malgrat la millora que ha fet, encara es troba en procés d’aprenentatge. Precisament, és això el que el motiva per continuar treballant en la mateixa direcció i fer créixer el conjunt.

L’Altafulla escala fins a la 8a plaça en detriment del Montblanc, que compta amb un partit menys, i amb 21 punts se situa a tres del Mont-roig. Mentre que el Creixell continua 16è i avant-penúltim amb 6 unitats. En la pròxima jornada, les groc-i-negre reben l’Escola del Cambrils, i les creixellenques visiten l’Alcover.