13 de març del 2023
L’Altafulla sucumbeix novament davant l’Icomar (0-6)
Les altafullenques paguen car el desencert en el segon temps, amb una pilota al pal i un penal fallat quan perdien 0-3
El CE Altafulla ha perdut davant el CF Icomar per 0-6 en l’estrena en la segona fase de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles, amb diverses baixes que els han condicionat, han estat incapaces d’escurçar les diferències que es van veure entre tots dos equips en el darrer cara a cara.

El tècnic, Ángel Vázquez, ha dit que ja preveien que seria un partit complicat, i que en la primera part potser els ha pesat “l’excés de concentració. Fruit d’això, han arribat al descans amb un 0-3 en contra.

En el segon acte, però, Vázquez destaca el canvi de xip que ha fet l’equip, amb diverses ocasions, algunes molt clares com una pilota al pal i un penal fallat. En l’altra àrea, Sara, autora de cinc gols, sí que va encertar amb els tres restants. Per l’entrenador local, “és un resultat injust”.

L’Altafulla és el primer fanalet vermell del grup per la diferència de gols, i el diumenge vinent visita a l’altre gran favorit, la Floresta (16.45h).

EL CREIXELL DEBUTA AMB VICTÒRIA

En l’altre grup, la UE Creixell s’ha estrenat amb una victòria ajustada davant l’Atlètic Mont-roig per 3-2. Les creixellenques s’han hagut de posar tres vegades per davant per guanyar amb els gols de Sílvia Porteros, Anabel Ortega i Yessica González.

L’expulsió de Tania Martínez en l’inici del segon temps ha fet que les locals hagin hagut de jugar amb sis efectius durant mitja hora. Tot i això, com dèiem, han deixat els tres punts a casa. El diumenge vinent visita al Tàrraco ‘B’ (18.30h), mentre que el Torredembarra debutarà al camp del Falset (10.30h).