02 de març del 2020
L’Altafulla suma un punt valuós a l’Arboç però perd el lideratge (1-1)
Carles Palau iguala el gol inicial de Julià Capdet en una segona part marcada per les ocasions dels del Baix Penedès
El CE Altafulla ha reprès la competició amb un empat al camp del CF L’Arboç, un escenari on pocs equips han aconseguit puntuar aquesta temporada i on probablement pocs més ho facin. El punt, però, no ha estat suficient per mantenir el lideratge del Grup 3 de Tercera Catalana, que recau en un Atlètic Valls que ha golejat la Joventut Bisbalenca per 2 gols a 10.

Els altafullencs s’han trobat amb un rival disposat a guanyar per apropar-se a la zona d’ascens. De fet, en el global del partit, els locals han tingut més i millors ocasions de gol, sobretot en la segona part. Els segons 45 minuts han començat amb l’1 a 0 de Julià Capdet. L’equip de Raúl Tudela, però, no s’ha ensorrat i ha empatat deu minuts després amb un remat de cap de Carles Palau en una falta lateral.

L’Arboç tornava a estar obligat a marcar per escurçar la diferència classificatòria amb el seu rival, i ha tingut tres ocasions molt clares per aconseguir-ho enviant passades a l’esquena de la defensa visitant. Alejandro Diaz, que debutava en la porteria groc-i-negre, ha estat clau per evitar-ho.

L’Altafulla suma el segon empat consecutiu, i la tercera jornada sense perdre, i descendeix a la 2a plaça amb 46 punts, un menys que el nou líder, l’Atlètic Valls. Els altafullencs tenen tres punts d’avantatge respecte a un Llorenç que va caure a casa davant el San Salvador (1-2). El pròxim dissabte, a les 16.30 h, rebran l’Alcover en el duel inaugural de la 23a jornada.

Quant als altres representants del Baix Gaià, la Riera ha aconseguit una victòria importantíssima contra l’Atlètic Campclar (2-3), que el situa a només tres punts de la salvació que marca la Joventut Bisbalenca. Per la seva part, el Torredembarra només va sumar un punt en el duel directe davant el Racing Bonavista (2-2).