Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de març del 2024
L’altafullenc Alonso Fernández, sisè en els 60 m del Campionat d’Espanya Sub16
El corredor de la base dels Atletes d’Altafulla i de l’AA Catalunya ha superat el primer i el segon tall per estar entre els millors corredors de la seva categoria
L’altafullenc Alonso Fernández ha acabat sisè classificat en la prova dels 60 metres de Campionat d’Espanya Sub16, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a València. El corredor de la base dels Atletes d’Altafulla, i component de l’equip de l’Agrupació Atlètica Catalunya, ha quallat una actuació notable per acabar entre els sis millors corredors de la seva categoria.

Fernández havia superat el primer tall amb la tercera posició del seu grup i una marca de 7 segons i 47 centèsimes. I en les semifinals va millorar el seu registre per establir un 7:31 i acabar quart, una centèsima per sota del tercer, i obtenir l’última plaça del seu grup per arribar a la final.

Ja en la final, l’altafullenc ha tornat a fer una bona cursa, quedant-se a prop d’aquest darrer registre amb una marca de 7:34. En aquest cas, s’ha quedat a catorze centèsimes del cinquè classificat. Mentre que ha millorat en nou centèsimes l’actuació del setè.

D’aquesta manera, Fernández encara la recta final de l’etapa de les competicions en Pista Coberta, que acabarà amb el Campionat de Catalunya de Clubs Sub16 amb l'AA Catalunya en què també hi participarà l'altafullenca Emma Vendrell. Cal recordar, que Fernández va revalidar
el títol de campió dels 60 metres en la cita nacional a escala individual.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla