Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
19 de febrer del 2024
L’altafullenc Alonso Ferández revalida l’or en els 60 m del Campionat de Catalunya Sub16
Emma Vendrell fa 4a en els 3.000 metres, i Miguel Serra fa 12è en els 1.000 m millorant marca
La base dels Atletes d’Altafulla, de la mà del seu equip en les competicions nacionals, l’Agrupació Atlètica Catalunya, ha tingut un paper destacat en el Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta celebrat a Sabadell. El referent ha tornat a ser Alonso Fernández, que ha revalidat el títol de campió en els 60 metres.

L’altafullenc ha fet un temps de 7 minuts i 37 segons, superant a Álvaro Rodríguez (Muntanyenc Sant Cugat) en cinc segons, i fent la marca mínima per disputar el Campionat d’Espanya el 2 de març a València, com així ha apuntat una de les responsables dels Atletes d’Altafulla, Elena Rodríguez.

També en la branca masculina, Miguel Serra ha acabat dotzè en els 1.000 metres millorant la marca personal amb 2 minuts, 58 segons, i 48 centèsimes. S’ha quedat a 42 centèsimes del següent classificat, Iker Colas (UA Montsià).

I en la branca femenina, actuació destacada d’Emma Vendrell en la prova dels 3.000 metres, malgrat tenir una preparació irregular per culpa d’una grip i tenir dos anys menys que la majoria, sent una de les atletes més joves. Ha fet quarta classificada, i ha millorat la marca personal fent 11 minuts i 72 centèsimes. La distància amb la tercera plaça, i per tant, amb el bronze, ha sigut de 19 segons i escaig.

Amb tot, Vendrell ha aportat el seu granet de sorra a la primera posició de l’equip femení de l’AA Catalunya. Mentre que en el còmput global dels punts assolits entre els nois –han fet setens- i les noies, l’entitat barcelonina ha liderat la classificació per equips.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla