Esports
Foto: Club Dojo Tarraco
19 de setembre del 2023
L’altafullenc Jon Andolz assoleix l’or en el Nivell 2 – Aleví de la Copa Catalana de Patinatge Artístic
El patinador del Club Patina Dojo Tarraco s’ha imposat amb una valoració del jurat de 32,40 punts, i ara afronta l’inici del nou curs en què competirà en el Nivell 3
El jove patinador d’Altafulla Jon Andolz s’ha proclamat campió de Catalunya en el Nivell 2 de la categoria Aleví de la Copa Catalana de Patinatge Artístic celebrada a la Jonquera el 9 de setembre. L’altafullenc competeix de la mà del Club Patina Dojo Tarraco, que compta amb diferents seccions a banda del judo, com evidencia el nom de l’entitat.

Una de les entrenadores d’Andolz, Lara Giralt, que el dirigeix juntament amb Ana Maria Espluga, ha catalogat l’actuació d’Andolz com a “excel·lent” en declaracions al Baix Gaià Esports. I no només pel resultat.

En la competició a la Jonquera, Andolz s’ha imposat amb una valoració dels jutges de 32,40 punts per davant de Maria Ramos (PA Santa Perpètua) i de Maria Martín (CN Reus Ploms), que han obtingut una puntuació de 31,70 i 30,60, respectivament. La quarta classificada, per cert, ha estat la patinadora del CP Roda de Berà, Alba Cabezas, amb 30,45 punts.

L’altafullenc afronta ara l’inici de la nova temporada, en què passa del Nivell 2 al Nivell 3. Des del club, segons ha assegurat Giralt, “creiem que aquest resultat és un primer pas per a tenir un gran futur com a patinador”, destacant les seves habilitats, i sobretot, la serva perseverança en els entrenaments.

VERA SILES, CAMPIONA DE NIVELL 4 CADET

Com dèiem, el torneig a la Jonquera ha comptat amb els dos clubs del Baix Gaià, el CP Torredembarra i el CP Roda de Berà. L’entitat torrenca ha celebrat l’or de Vera Siles en el Nivell 4 de la categoria Cadet - Juvenil, la més alta de la competició. Cal destacar també el bronze de la rodenca Júlia Llagostera en Infantil, i la de la seva companya Leyre Pozo en el Nivell 3 d’Aleví.
Lara Giralt, entrenadora del Club Patina Dojo Tarraco
Lara Giralt, entrenadora del Club Patina Dojo Tarraco
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla