Esports
Foto: CA Tarragona i Jose Maria Carabante
08 de juliol del 2024
L’altafullenca Antònia Royo, 4a classificada en els 5.000 m marxa F55 del Campionat d’Espanya Màster
La torrenca i exveïna de Brises del Mar, Maria José Carabante, assoleix l’or en els 800 m i el bronze en els 1.500
L’atleta Antònia Royo ha fet quarta classificada en els 5.000 metres marxa F55 del Campionat d’Espanya Màster celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas (Madrid). L’altafullenca, l’única representant local per la baixa d’última hora de Marta Camps, s’ha quedat a una posició de fer podi i endur-se una medalla.

El cert, però, és que si mirem els temps, s’ha quedat lluny d’adjudicar-se el bronze. No debades, ha creuat la línia de meta amb un temps de 31 minuts, 31 segons i 85 centèsimes. Mentre que la tercera classificada, Carmen Martín (Suanzes San Blas), ha acabat la prova en 30:50:79.

Cal recordar, que l’atleta del CA Tarragona venia de proclamar-se campiona en el Campionat de Catalunya Màster poc després de recuperar-se d’una operació, que l’havia tingut lluny de les pistes durant pràcticament un any.

CARABANTE REVALIDA EL TÍTOL EN ELS 800 M F55

La representació del Baix Gaià l’ha completada la torrenca i exveïna de Brises del Mar, Maria José Carabante. En el seu cas, ha obtingut dues medalles de dos possibles, destacant l’or en els 800 metres de la categoria F55 amb un temps de 2 minuts, 34 segons i 23 centèsimes.

L’atleta de l’UCAM Cartagena també s’ha penjat la medalla de bronze en els 200 metres amb un registre de 29:38, quedant-se a 12 centèsimes de la segona posició de Maria del Carmen Morata (CD Hispanos Coria).

Inicialment, Carabante també s’havia inscrit dues proves més, la dels 400 metres i la dels 1.500 metres. Finalment, però, va renunciar a participar-hi.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla