Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 de febrer del 2024
L’altafullenca Ona Alonso triomfa en la final de la South Atlantic Conference en PC
L’atleta dels Bulldogs Wingate assoleix la plata en els 3.000 m i el bronze en la prova d'1 milla, ajudant a l'equip a revalidar el títol de campió
L’atleta Ona Alonso ha sumat dos nous èxits en la seva etapa als Estats Units, en aquesta ocasió en la final de la South Atlantic Conference en PC, que s’ha disputat a Winston Salem (Carolina del Nord). L’altafullenca ha sumat una medalla de plata en els 3.000 metres, i una medalla de bronze en la prova d’1 milla.

En els 3.000 metres, l’atleta dels Bulldogs de Wingate ha creuat la línia de meta en 10 minuts, 3 segons i 93 centèsimes. S’ha quedat a poc més d’un segon de la campiona, Mikayla Jones (Catawba), que ha marcat diferències amb el ritme de cursa del primer quilòmetre, corrent dos segons per sota d’Alonso.

Quant a la prova d’1 milla, l’altafullenca ha fet tercera amb un temps de 5 minuts, 2 segons i 8 centèsimes. En aquesta ocasió, ha quedat per darrere de dues companyes d’equip, Sira Bo i Brooklyn Pierce, que l’han superada per centèsimes.

Amb tot, un triomf col·lectiu important per a l’equip de la Universitat de Wingate, que en el seu conjunt ha revalidat el títol de la South Atlantic Conference per equips amb 207 punts. I l’altafullenca, amb les seves actuacions i més enllà de medalles i registres, hi ha col·laborat amb un paper destacat.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla