Esports
Foto: CET (Arxiu)
28 de febrer del 2024
L’atleta Emma Vendrell s’imposa en la categoria Infantil del 13è Cros de l’Escola Pax de Tarragona
L’altafullenca reforça el lideratge en la general, mentre que la seva germana Mar acaba tercera en la cursa de les cadets
La base dels Atletes d’Altafulla ha participat en el 13è Cros de l’Escola Pax de Tarragona en el marc de la recta final de la Lliga Comarcal de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET). En aquesta ocasió, la representació de l’entitat ha anat a càrrec de les germanes Vendrell, amb l’Emma sumant una nova victòria per consolidar el seu lideratge en la categoria Infantil amb 160 punts.

L’Emma, que venia de fer quarta classificada en els 3.000 metres del Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta, ha assolit el vuitè triomf en el mateix nombre de participacions. Ha completat el recorregut de 2 km en 6 minuts i 9 segons, superant per 12 segons a la segona classificada, Emma Afari (CN Reus Ploms).

Per la seva part, Mar Vendrell ha fet tercera classificada de la categoria Cadet femenina amb una marca de 6 minuts i 38 segons. En el seu cas, s’ha quedat a 18 segons de la segona, Maria De la Cruz (Nàstic). Quant a la classificació, es manté quarta amb 79 punts, a 25 de la tercera posició.

La següent prova de la Lliga Comarcal de Cros del CET tindrà lloc aquest diumenge 3 de març en el marc del 46è Cros ‘Els Àngels – La Granja’ al barri tarragoní de la Granja.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla