Esports
Foto: Barcelona Atletisme Club
20 de febrer del 2024
L’atleta Marta Camps celebra el títol del Campionat de Catalunya de Clubs Màster amb el Barcelona Atletisme
L’altafullenca ha contribuït al triomf de l’entitat barcelonina amb la primera plaça en els 1.500 m i el 4x200 relleus
L’atleta Marta Camps s’ha proclamat campiona del Campionat de Catalunya de Clubs Màster celebrat aquest diumenge a Sabadell amb el Barcelona Atletisme. L’altafullenca, una vegada més, ha contribuït al triomf col·lectiu sumant els màxims punts que eren possibles en la prova en què ha competit.

En aquest cas, Camps ha participat en dues modalitats. A nivell individual, ha corregut en els 1.500 metres, una de les seves proves predilectes. Ha fet primera amb un temps de 4 minuts, 54 segons i 63 centèsimes, superant a dues atletes d’inferior categoria (F-45), Nidia Zulma (CA Granollers) i Noelia Jiménez (Pratenc AA), que han fet 5:09:68 i 5:13:87, respectivament.

I en les proves en grup, l’altafullenca també ha signat la primera posició en el 4x200 relleus juntament amb Lucinda Cash-Gibson, Alba Pérez i Maria Dolores Gómez. Totes quatre han completat la distància en 1 minut, 59 segons i 79 centèsimes, superant a les atletes de l’Avinent Manresa en més de 13 segons.

El Barcelona Atletisme s’ha proclamat campió en la classificació femenina del Campionat de Catalunya de Clubs Màster amb un total de 68 punts, i l’aportació destacada de Marta Camps. El podi l’han completat el Cornellà Atletisme, com a subcampió, i el GA Lluïsos Mataró, com a tercer en discòrdia, empatats a 53 punts.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla