Esports
Foto: Marta Camps
18 de març del 2024
L’atleta Marta Camps es proclama campiona d’Europa en els 3.000 m F-50 a Torun
L’altafullenca recupera les bones sensacions després d’un hivern en què ha patit petites lesions, i s’imposa amb un temps de 10:26:19
Marta Camps ha tornat a demostrar que és una de les millors atletes veteranes del continent europeu amb l’actuació d’aquest diumenge a Torún (Polònia) en què s’ha erigit campiona en la prova dels 3.000 metres F-50 del Campionat d’Europa Màster en Pista Coberta.

En declaracions al BG Esports, Camps s’ha mostrat molt satisfeta per la consecució “de la medalla d’una distància que em faltava”, ja que en edicions anteriors s’havia proclamat campiona en els 800 i els 1.500 metres, les dues proves en què competeix habitualment.

L’altafullenca, que arribava amb l’aval del títol nacional i del títol estatal en la mateixa distància, s’ha imposat amb molta claredat a les tretze atletes amb les quals ha compartit sortida. Ho ha fet amb una marca de 10 minuts, 26 segons i 19 centèsimes, creuant la línia de meta 11 segons abans que la subcampiona Laura Speziale. Tot i això, ha reconegut que ha sigut “una cursa molt tàctica”, i que s’ha definit en els últims 50 metres.

Com ha explicat Camps, “he patit un hivern d’alts i baixos per petites lesions”, que han afectat el seu rendiment. Una mostra d’això són les marques que ha registrat en les diferents proves en què ha participat. En el Campionat de Catalunya “estava en el millor moment”, i va signar un registre de 10:19:12, que ja no ha tornat a repetir.

En el Campionat d’Espanya va fer 10:33:64, evidenciant aquests problemes, que en cap cas li van impedir proclamar-se campiona, tot sigui dit. I a Polònia ha fet una marca que està entremig de les assolides en el nacional i l’estatal, i que constaten, com reconeix, que ha recuperat les bones sensacions.
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla