05 de novembre del 2018
L’Atlètic Roda de Barà no falla davant el Salauris i es converteix en el nou líder de Tercera Catalana
L’equip de Dani Sereno goleja i aprofita l’ensopegada del Montblanc a San Salvador mentre que el Torredembarra deixa molt tocat el Llorenç de Jordi Castro
L’Atlètic Roda de Barà és el nou líder del Grup 3 de Tercera Catalana després de golejar el Salauris i aprofitar l’ensopegada d’un Montblanc que no ha passat de l’empat al camp del San Salvador.

L’equip de Dani Sereno ha complert els pronòstics i no s’ha deixat sorprendre per un rival que ja havia donat la sorpresa davant el Llorenç i el Segur de Calafell en els dos únics partits on ha sumat els 3 punts. El Roda, però, ha solucionat la papereta per la via ràpida.

Mohamed Bouacha ha marcat el primer gol just quan s’ha complert el primer quart d’hora de partit. Abans d’arribar a la mitja hora, Marc Ruiz ha fet el 0 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Després del pas pel túnel de vestidors, els rodencs només han necessitat cinc minuts per marcar dos gols més amb els quals han tancat el marcador. L’exaltafullenc Tommy Anguita i Ibrahim Boulahya han estat els encarregats de batre el porter local.

D’aquesta manera, el Roda de Barà assalta la primera posició amb 23 punts. El segueixen el Montblanc i l’Atlètic Valls amb 22 punts cadascun i un Altafulla que en suma 20.

Per la seva part, el Torredembarra ha aconseguit una gran victòria al camp del Llorenç despréss de superar l’equip local per 2 a 3.

Els torrencs han estat els primers a colpejar en un inici de partit trepidant. Xavier Fernández ha fet el 0 a 1 en el minut 4, però els de Jordi Castro han capgirat el marcador en tres minuts. Pau Bertran i Javier Ramírez han situat el 2 a 1 en el minut 9.

Els del Baix Gaià, però, no s’han ensorrat i han continuïtat lluitant sobre la gespa del Ramon Sicart. La seva insistència ha tingut premi quan David Leonardo Huertas ha superat el veterà Selu Vidal en el 37’.

Ja en la segona part, Henry Esteban Landazuri ha culminat la remuntada amb el tercer i últim gol del Torredembarra, un gol que li permet encadenar dues victòries seguides i instal•lar-se a l’equador de la classificació. L’equip d’Antono Gràcia se situa 11è amb 13 punts i cinc d’avantatge respecte al descens.