Esports
14 de juliol del 2015
L’Escola de Futbol del CE Altafulla supera totes les previsions i aspira a formar un equip Mini
La demanda popular ha motivat aquesta decisió imprevista a un mes de finalitzar les obres del camp de gespa
L’Escola de Futbol del CE Altafulla avança a un gran ritme. L’objectiu de l’entitat era aconseguir formar un equip per a cada categoria, un èxit que s’està assolint amb escreix. Degut a l’elevada demanda, l’entitat també té intenció de formar equips a categories on no ho tenia previst, com és el cas dels Mini. L’empenta del camp de gespa fa créixer a un gran ritme el nombre d’inscrits, i les places són limitades.

Tots els equips de l’entitat avancen a un bon ritme i tot indica que pot ser una gran temporada. La principal novetat és la instal·lació de la gespa artificial a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, unes obres que tenen previst finalitzar el proper 15 d’agost. Altafulla està a un mes de veure lluir de verd l’Estadi si no hi ha qualsevol novetat, que no s’espera.

Un altre dels barems per mesurar l’èxit de temporada que pot assolir el Centre d’Esports passa pel Campus Multiesportiu que està tenint lloc al municipi, organitzat conjuntament amb altres entitats com el Club Futbol Sala o el Club Bàsquet Altafulla. Més de 55 nens i nenes hi van participar la setmana passada, i aquesta setmana també són més de 40. Unes xifres rècord que sorprenen fins i tot el president de l’entitat.

El primer equip del CE Altafulla començarà la pretemporada el proper 29 de juliol, i ho haurà de fer a l’Estadi de la UE Creixell. Jordi Castro i Jordi Araus serà el tàndem que dirigirà l’equip, i el primer partit de lliga tindrà lloc el proper 6 de setembre a l’Estadi del Vilar contra l’Atlètic Valls, un dels màxims favorits a l’ascens de categoria.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla